Drakadeemia kutsub omi ja sõpradest kirjutajaid KEVADKOOLI, mis toimub Käsmus 30.04 – 01.05.
Juhendajad Aivar Simmermann ja Siret Paju kasutavad psühhodraama meetodeid selleks, et aidata kirjanikel oma tekste edasi arendada. Osalejad peaksid tulema oma kirjutatavaid lugusid puudutavate küsimustega. On hea, kui miskit on juba kirjas, aga lugu võiks veel olla arendamise, mitte lõpliku vormistamise faasis. Me kasutame psühhodraama ja playback’i võtteid, uurime lugude ja rollide erinevaid tasandeid. Teeme nii grupiülesandeid kui individuaalset kirjutamist, et autorid saaksid oma mõtteid kohe loosse rakendada.
Majutus toimub Käsmu Rannamändides.
Osalustasu on 100 EUR, milles sisaldub ka majutus ja viis (korralikku!) söögikorda.
Huvilistel palume ühendust võtta kirjutades aadressile siret@drakadeemia.eu